Pre-launch Verwondertijd rituelenabonnement

 60,00

Gun jezelf een geluksboost! 

We leven in een snelle wereld en soms zou je willen dat je een pauzeknop had. Om even stil te staan en op adem te komen. Om rust, reflectie en verbinding te vinden. In jezelf en samen met anderen. Wat als ik je vertel dat die pauzeknop bestaat, in de vorm van mijn ritueelabonnement Verwondertijd!

Met Verwondertijd ontvang je iedere maand een oase van rust en bezinning in je brievenbus. Een praktisch en toegankelijk ritueel gericht op de tijd van het jaar en het ritme van de seizoenen om alleen of samen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ritueel rond donker en licht in de kersttijd, een ritueel voor krachtige intenties en doorbreken van patronen bij de start van het nieuwe jaar of een ritueel rond je eigen bloei en groeikracht in de lenteperiode.

Met een ritueel creëer je vanuit een positieve intentie en met aandacht en symboliek een moment om emoties op te wekken, te verwerken en herinneringen te verankeren. Verwondertijd bevat alle ingrediënten bevat om jouw moment vorm te kunnen geven. Of je dat alleen doet of samen met anderen. Het brievenbuspakket is zo vorm gegeven dat alle opties mogelijk zijn.

In een wereld die vaak gericht is op het individu, herinnert Verwondertijd je aan de schoonheid en waarde van samen zijn, delen en herinneringen creëren. Niet buiten de chaos van je dagelijks leven, maar er middenin. Een maandelijks momentje om even stil te staan in de hectiek van het leven.

Meld je aan voor het ritueelabonnement en gun je ziel een maandelijks geluksmoment!
De pre-launchprijs geldt tot 12 november 2023, dus wees er snel bij!

Het Verwondertijd ritueelabonnement bestaat uit:
– Een mooi brievenbuspakketje met hierin een beschrijving van het ritueel, mogelijke toepassingen en spullen die je nodig hebt
– Een video met uitleg en toelichting over de achtergrond van het ritueel
– Een online gathering (naar behoefte) bij een virtueel kampvuur om samen met anderen ervaringen te delen

 

 

Category:

5 Redenen waarom het ritueelabonnement Verwondertijd een kadootje is voor je ziel:

  1. Minivakantie voor je geest: Verwondertijd is als die luie zondag waarop je eindelijk kunt uitslapen. Het geeft je de kans om je gedachten even te laten afdwalen en weer op te laden.
  2. Duik in je eigen wereld: Zie het als jouw persoonlijke avontuur. Een moment in de maand waarop je mag dromen, fantaseren en kunt luisteren naar dat kleine stemmetje in je hoofd dat normaal wordt overstemd door de drukte van alledag. Verwondertijd biedt je de kans om je eigen innerlijke schatten te ontdekken ín de chaos van alles wat er om je heen gebeurt.
  3. Boost je creatieve spieren: Verwondertijd zet je aan tot verrassende activiteiten. De opzet van de rituelen helpt je om je creatieve kant te omarmen en even buiten de lijntjes te kleuren.
  4. Samen is beter: Terwijl je geniet van je eigen rituelen, weet je dat er anderen zijn die hetzelfde doen. Het is als een geheime club van soul-searchers, en jij hoort daarbij!
  5. Een flinke dosis positiviteit (en een vleugje magie): Verwondertijd is als een zonnestraal op een bewolkte dag en strooit een vleugje magie over stress, onrust en gedoe. Het zorgt ervoor dat je je helemaal goed en veerkrachtig voelt, wat er ook gebeurt.

Je ziet het: het ritueelabonnement Verwondertijd is niet zomaar een dienst; het is een beleving, een reis. Het herinnert ons eraan dat het – in de wirwar van het dagelijks leven – essentieel is om tijd te maken voor onszelf, onze gedachten en elkaar.