Voor jou

Hier help ik je mee

Jouw wijsheid omzetten naar actie

Ik leer je jouw energie te begrijpen, te verhogen en hiermee te werken in je dagelijks leven. Ik help je om van alledaagse momenten, bijzondere momenten te maken en leer je hoe rituelen zorgen voor innerlijke rust, weerbaarheid, veerkracht en balans. Via persoonlijke coaching, begeleiding, kant-en-klare rituelen en ‘onlive’ verwonderpakketten breng ik je in contact met jouw eigen wijsheid. Daarnaast leer ik je tijdens workshops en themabijeenkomsten hoe je deze kennis kunt gebruiken om iedere dag te zorgen voor verdieping, verrijking en verwondering.

Verdieping

Coaching 

Tijdens coaching draait alles om jouw energie. Waar stroomt het en waar niet? We brengen samen jouw energie in kaart en kijken naar rituelen en technieken om je energie in balans te brengen en te optimaliseren.

Verdieping & verrijking

Begeleiding

Er is zo veel te ontdekken: van themadagen tot hele jaarprogramma’s en van bestaande workshops tot bijeenkomsten op maat. Ik begeleid je verder op jouw pad en help je stappen te zetten in jouw leven vol verwondering. Alleen, met mij of samen met anderen. 

Verrijking & verwondering

Rituelen

Zoek je ritueleninspiratie of iets wat je direct kunt inzetten? Dan heb ik kant-en-klare ritueelboxen en ‘onlive’ verwonderpakketten om – met een beetje ondersteuning van mij – zelf aan de slag te gaan met thema’s rond vieren, veranderen, rouw en verwondering.

Verrijking & verwondering

Verwonderpakketten

Op rituelenreis door de liefde, langs seizoenen en levensmomenten. Met mijn verwonderpakketten neem ik je mee op onlive avontuur. Wat dat betekent? Een beetje online, een beetje live en tastbaar, een beetje alleen en een beetje samen. Maar zeker weten een bijzondere ervaring!