Coaching

Coaching 

Tijdens coaching draait alles om jouw energie en jouw vragen. Waar stroomt het en waar niet? Mijn belangrijkste doel is om je uit je hoofd en in je gevoel te brengen. Praten staat daarom niet centraal in mijn manier van coachen. Om je onderbewuste wijsheid aan het woord te laten, zijn andere technieken nodig. Via symbolen, opstellingen en rituelen kunnen we bij de kern van je onderbewuste komen. En help ik je om te vertalen wat zich aandient. Zo brengen we samen jouw energie in kaart of help ik je met concrete (levens)vragen.

Verdieping

De drie zelven

Het sjamanisme vertelt ons dat we drie zelven hebben: het onderbewuste, het bewuste en het hogere zelf. Als deze drie goed met elkaar samenwerken, is onze energie sterk en gericht. Met als gevolg een stralende gezondheid, geluk en liefdevolle relaties. In het ‘Boost je Energie-avontuur’ leer ik je contact maken met deze drie zelven en ontdek je hoe je de verbinding kunt herstellen en versterken.

Boost je energie

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je moe en lusteloos. Verdrietig of verward? Negatieve emoties zijn signalen van ons lichaam. Ze geven aan dat onze energie niet stroomt zoals dat zou moeten. En dat heeft impact op je gezondheid, want alles is met elkaar verbonden. De manier waarop je je voelt, geeft de kwaliteit van je energie aan. Stroomt je energie zoals het hoort, zonder blokkades? Dan is je immuunsysteem optimaal en voel je je veerkrachtig en goed. Maar hoe leer je deze signalen herkennen en hoe krijg je grip op jouw energie?

Tijdens het ‘Boost je energie-avontuur’ leer je in 3,5 maand jouw energiebronnen kennen én ontdek je hoe je deze kunt helen en voeden. Ik neem je on- en offline mee in de wereld van jouw onderbewuste, de kracht van de seizoenen en jouw eigen unieke energiecode. Je ontvangt praktische handvatten, inzichten en rituelen om je te helpen jouw energie hoog te houden in een constant veranderende wereld.

Pem Chodron

“Niets gaat weg, voordat het ons geleerd heeft wat we moeten weten”

Coaching op maat

Of het nu gaat om levensvragen of loopbaanbegeleiding. Of je zelf niet lekker in je vel zit of een oplossing zoekt in de relatie met anderen. De methodiek die ik voor coaching gebruik kent geen grenzen. Je kunt werkelijk met alle soorten vragen bij me terecht.

Samen aan de slag

Heb je een concrete vraag of een probleem? Of ben je benieuwd wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft? Wil je uit je hoofd en in je lijf? Dan is een symboolsessie echt iets voor jou. Samen zetten we een beeld neer van jouw situatie en vraagstukken. Je verbeeldt dit letterlijk met symbolen in het zand. Zo krijg je meer grip, focus en overzicht. We kijken en bespreken wat in beeld komt. De symbolen die je gebruikt om je verhaal neer te zetten, ontsluiten informatie uit je onderbewuste. Het verruimt je blik op jezelf en je vraag. Zowel bewust als onbewust werken de beelden door. Op basis van jouw verhaal kijken we naar rituelen die je helpen om de situatie te versterken, te veranderen of te verwerken. Afhankelijk van je vraag en behoefte kun je een symboolsessie eenmalig doen om je te verdiepen in jezelf. Of als onderdeel van langere trajecten (verrijking en verwondering).

Strippenkaarten

Lieve woorden van blije mensen

“Ameike bezit de kunst van luisteren en vragen stellen zonder oordeel. Iets visueels maken helpt mij een situatie nog scherper te krijgen. De symbolen hielpen me om reflectiever te kijken naar mijn vraagstuk. Een paar dagen na de sessie stuurde Ameike mij een prachtig zelfgeschreven gedicht toe plus (rituelen) opdrachten én kadootjes passend bij mijn vraagstuk. Wat was ik verrast. Er kwam een stroom van betrokkenheid en warmte uit de envelop. De sessie met Ameike heeft me rust gegeven en daar ben ik haar dankbaar voor”.

Su-Anne van Waes

“De sessie bij Ameike heeft me meer kennis over mezelf gegeven. Ik zie mijn eigen blokkades nu vanuit een ander perspectief. En kan nu stappen gaan zetten, groeien en loslaten. Ameike is warm, geduldig, rustig. Met liefdevolle hand heeft ze mij de sessie door geloodst. Het persoonlijke ritueelpakket na afloop was echt een enorme toegevoegde waarde. Zo helpt Ameike niet alleen tijdens de sessie, maar begeleidt ze je daarna ook verder op je pad. Juist op dat stuk dat vaak moeilijk is om alleen op te pakken.”

Tess den Hartog

“De symboolopstelling die Ameike gebruikt legt bloot wat niet in ´woorden te vangen is´. Ik kreeg direct beeld bij mijn gevoel, door de materialen en doordat Ameike erbij was om de diepere betekenis van de symbolen toe te lichten. Dat maakte het mooi tot één geheel. Puur op intuïtie. Niet denken, maar doen. Je hoeft hiervoor niets te kunnen, een bepaald niveau te hebben of wel of niet spiritueel aangelegd te zijn.  Het is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook in een professionele setting heel verhelderend.”

Josine Snippe

Neem contact met me op

Ben jij klaar voor een magisch mooi leven?

Wil je meer weten over de coachingsmethode of ben je benieuwd welke vorm het beste bij jouw vraag past? Neem contact met me op. Ik denk graag met je mee!

email

info@rituelenatelier.nl

Telefoon

(06) 55 12 79 28

social media

Webdesign: silkystudios | Illustraties: Karina Grens Illustration | Fotografie: Carmen Vreeburg