Themadag Vuur & Vlammen

 97,00

Ontdek wat je blokkeert en geef vuur aan je plannen

De zomer is in aantocht! We zijn bijna op de helft van het jaar. Buiten staat de wereld in volle bloei. En jij? Wat is er terecht gekomen van je mooie plannen en goede voornemens? Heb jij je dromen al tot bloei laten komen? Of lijkt het alsof iets je tegenhoudt om echt tot actie over te gaan? De warme kracht van de zomer is hét moment bij uitstek om je dromen, verlangens en wensen te herzien. Om ze bij te sturen en extra kracht te geven. En om korte metten te maken met de belemmerende overtuigingen en patronen die je tegenhouden om echt vol daadkracht je dromen waar te maken. Tijdens de themadag ‘Vuur en Vlammen’ ontdek je wat jou blokkeert en hoe je – met een persoonlijk ritueel op maat – vuur kan geven aan je plannen. En je je niet meer vol schuldgevoel bij de zoveelste Netflixserie afvraagt ‘wat als….’? Wat we precies gaan doen tijdens deze dag, is nog even een verrassing. Maar dat het magisch wordt en je vol inzichten over jezelf naar huis gaat, kan ik je alvast wel beloven. Durf jij in je eigen spiegel te kijken? Meld je dan snel aan.

Datum: zondag 13 juni of zaterdag 26 juni 2021
Tijd: 10:00 – 16:30 uur (vanaf 09:30 uur staat de koffie of thee voor je klaar)
Locatie: NR17, Spadelaan 17, 7331 AK Apeldoorn

Inbegrepen:
– Alle benodigdheden voor een prachtige dag
– Werken met de Blauwprint-methodiek en symbolische opstelling rond jouw vraag
– Ruimte en tijd om stil te staan bij jouw wensen, dromen en verlangens
– Koffie, thee, lunch en lekkers
– Een ritueel op maat speciaal voor jou

Aanmelden: geef in het opmerkingenveld bij je aanmelding aan of je je inschrijft voor zondag 13 juni of zaterdag 26 juni. Let op: om veilige afstand te kunnen garanderen, is er op beide dagen maar ruimte voor 6 deelnemers. 

In stock

Category:

Voel je het vuur van de zomer? De energie van kracht en passie in de natuur. Wat voorzichtig heeft mogen groeien en ontwikkelen in de lentemaanden is er nu klaar voor om de wereld in te gaan. Om tot volle bloei en wasdom te komen. Dat geldt niet alleen voor de bomen en planten, maar zeker ook voor alles wat er in onszelf heeft mogen groeien en ontwikkelen.

De warme energie van de zomermaanden is voor mij altijd een peilmoment. Om te voelen waar ik mijn dromen en plannen wat kan bijsturen. Maar ook om eerlijk naar mezelf te kijken. Naar wat ik gedaan heb met mijn mooie plannen en intenties. En wat niet. Waar heb ik kansen laten liggen? Welke overtuigingen en patronen zorgen ervoor dat ik liever in mijn comfortzone blijf in plaats dat ik mijn vleugels uitsla? Want nieuwe dingen zijn spannend. Je hart volgen maakt je kwetsbaar. En dan is Netflix een veilig alternatief. Hoe vaak hou jij jezelf klein? Geef je teveel ruimte aan de kritische stemmen in je hoofd en te weinig ruimte aan het waarmaken van je dromen en verlangens?

Hoe harder de kritische stemmen spreken, hoe zachter de stem van je ziel wordt. Terwijl juist daar de kracht en de wijsheid zit om vuur te geven aan je dromen. Om waar te maken waarvoor je hier op aarde bent. Hoe harder we rennen en vliegen, hoe minder we horen wat ons onderbewuste ons wil vertellen. Hoe minder we de steun voelen vanuit het Universum.

Symbolen en rituelen helpen ons om weer in contact te komen met onze eigen onderbewuste wijsheid. Symboliek is onze oudste taal. De taal van ons onderbewuste, de taal die we intuïtief en instinctief begrijpen. Het is de taal van je ziel, van je wezen. De taal die je begrijpt met je hart. Nog voor we taal hadden om de wereld te beschrijven, gebruikten we symbolen om de wereld om ons heen te duiden.

Tijdens de themadag ‘Vuur & Vlammen’ ga je hiermee aan de slag. Met een symboolopstelling breng je jouw droom of verlangen letterlijk in beeld. Ik help je ontdekken wat je blokkeert om jouw droom waar te maken én wat je daarbij gaat helpen. Met die informatie ga je aan de slag om jouw eigen persoonlijke ritueel vorm te geven. Om je blokkades op te kunnen heffen of te doorbreken en/of jouw hulpbronnen te bekrachtigen of te versterken. Wat we precies gaan doen tijdens deze dag, hou ik nog even een verrassing. Maar dat het magisch wordt en je vol inzichten over jezelf naar huis gaat, kan ik je alvast wel beloven.

De magie van juni is het ideale moment om daadwerkelijk los te laten wat je niet meer dient. Om delen af te laten sterven, zodat iets nieuws de kans krijgt om te bloeien. Ontdek tijdens een unieke symboolopstelling wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. En geef vuur aan je plannen! Voel de vonk en meld je aan! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Dit is wat je krijgt:

  • Ruimte om te ontdekken wat je blokkeert en patronen te doorbreken  (zodat je je lichter voelt en ruimte creëert voor magische mogelijkheden)
  • Verbinding met je spiritteam (je spirits staan klaar om je te helpen. je hoeft het niet alleen te doen)
  • Contact met gelijkgestemde zielen (hoe fijn is dat, een sisterhood om je te steunen!?)
  • Alle benodigdheden en tijd (je hoeft helemaal niets mee te nemen, wij hebben alles wat je nodig hebt bij de hand)
  • Een moment om even bij te komen, stil te staan en ruimte om diepgang en verbondenheid te voelen (precies dat wat je steeds zegt te willen doen voor jezelf, maar waar je jezelf niet de ruimte en tijd voor geeft)
  • Een prachtige, inspirerende en fijne locatie (echt, het is een plaatje)
  • Koffie, thee, lunch en lekkers
  • Een ritueel op maat speciaal voor jou om je inzichten verder te verwerken.


Belangrijk: Om voldoende veilige afstand te kunnen garanderen, is er op beide dagen ruimte voor 6 deelnemers.