Valentijnsactie: Vier de liefde Verwonderavontuur

 44,00

Vier de liefde! Omdat je volle aandacht het mooiste cadeau is dat je elkaar kan geven.

Zit je tegenwoordig alleen nog maar in je huispak? Is een Netflix-serie het spannendste dat je kunt verzinnen voor jullie date-night? Ben je op zoek naar nieuwe avonturen om samen te doen? Lees dan snel verder, want dan is dit écht iets voor jou!

Ben je op zoek naar een manier om je relatie weer te laten sprankelen? Wil je samen verrast worden? Elkaar op een nieuwe manier ontdekken en de vlinders weer laten fladderen?  Dan heb ik speciaal voor jullie iets heel bijzonders ontwikkeld: een Vier de Liefde verwonderavontuur! Vier weken vol praktische, betekenisvolle (én leuke) rituelen waarin jullie samen op reis gaan. Om jullie liefde op te poetsen en nieuwe energie in te blazen. Om elkaar anders te leren kennen en weer met nieuwe ogen te bekijken. Geef jouw relatie de aandacht die ze verdient. Want zeg nou zelf: jullie magisch mooie liefde verdient toch meer dan maar één dag in het jaar? Meld je aan en ga samen op avontuur!

 

Category:

Met het Vier de Liefde Verwonderavontuur geef je elkaar liefdesmagie als cadeau. Samen de diepte in met behulp van praktische, leuke en betekenisvolle rituelen.

Dit is wat je krijgt:

  • Een verrassend postpakket (hoe heerlijk om verwachtingsvol uit te kijken naar echte post)
  • Liefdevolle en creatieve opdrachten (om je hart en je ziel te prikkelen)
  • Online ondersteuning met video’s, rituelenuitleg, visualisaties, achtergronden (om samen nog verder te reizen dan je voor mogelijk hield)
  • De magie en tijd om elkaar te vinden en vast te houden (jullie zorgen voor de tijd, dan lever ik de magie)
  • Bijzondere gesprekken en buikpijn van het lachen (en de mooie inzichten die dit oplevert! Gegarandeerd!)
  • Een moment om even bij te komen, stil te staan en weer even samen te zijn (precies dat wat jullie steeds willen doen, maar waar jullie niet de ruimte en tijd voor nemen)
  • Nieuwe herinneringen om nog lang aan terug te denken.

Ben je klaar voor jullie liefdesavontuur? Om jullie liefde de aandacht te geven die ze verdient? Wacht dan niet en doe mee!