Droom & Daad

 39,00

De zomer is in aantocht! Je ziet en voelt het om je heen: de zon wordt krachtiger, de weiden staan vol jonge dieren, bomen vol met bloesem en insecten vliegen af en aan. Op de eerste dag van mei vieren we de vruchtbaarheid van de aarde in al haar aspecten. Maar ook de vruchtbaarheid van jezelf. Van jouw plannen, je passies en je idealen. Wat in het begin van het jaar voorzichtig geplant is en verzorgd, is nu klaar om naar buiten te treden, om te bloeien! De start van de zomer is een mooi moment om extra vuur te geven aan je dromen en ze om te zetten in daden.

Met het ‘Droom & Daad’ ritueel krijg je vuur om te vlammen en energie om vol drive de rest van het jaar tegemoet te treden. Waar wil je heen? Welke vonk voel je van binnen? Wat mag er meer in de spotlight komen te staan? Welke successen kun je al vieren? Op welk gebied heb je een beetje meer lef nodig?

Dit fijne, eigentijdse en creatieve ritueel kun je in je eentje uitvoeren, maar is ook heel leuk om samen met kinderen te doen!

Out of stock

Category:

Description

Afmetingen 19 × 14 × 6 cm
Inhoud pakket Beschrijving van het ritueel en achtergronden over Beltane, seizoensschrift voor je eigen notities, ingesproken meditatie, verschillende kleuren linten en houten ophangring om je eigen ‘Mei-hanger’ te maken, zakje met de 9 heilige houtsoorten voor jouw Bel-fire, klei tablet voor krachtintentie, recept voor zomerse Beltane koekjes én voor een alcoholvrije Beltane-wijn.