Vuur & Vlam

 39,00

De zomer is in aantocht! Je ziet en voelt het om je heen: de zon wordt krachtiger, de weiden staan vol jonge dieren, bomen vol met bloesem en insecten vliegen af en aan. Op de eerste dag van mei vieren we de vruchtbaarheid van de aarde in al haar aspecten. Maar ook de vruchtbaarheid van jezelf. Van jouw plannen, je passies en je idealen. Wat in het begin van het jaar voorzichtig geplant is en verzorgd, is nu klaar om naar buiten te treden, om te bloeien! De start van de zomer is een mooi moment om extra vuur te geven aan je dromen en je plannen te laten vlammen.

Met het ‘Vuur & Vlam’ ritueel krijg je vuur om te vlammen en energie om vol drive de rest van het jaar tegemoet te treden. Waar wil je heen? Welke vonk voel je van binnen? Wat mag er meer in de spotlight komen te staan? Welke successen kun je al vieren? Op welk gebied heb je een beetje meer lef nodig? En hoe ga je je eigen licht vasthouden wanneer we na de zomer weer langzaam terug naar binnen gaan?

Dit fijne, eigentijdse en creatieve ritueel kun je in je eentje uitvoeren, maar is ook heel leuk om samen met anderen te doen. Om gezellig rond het kampvuur verhalen en ervaringen te delen. Het ritueel is ook heel geschikt voor kinderen.

In stock

Category:

Description

Afmetingen 19 × 14 × 6 cm
Inhoud pakket Seizoensschrift voor eigen notities, pop-up kampvuur, storyblokjes met gespreksvragen (in jute zakje), een beschrijving van het ritueel Vuur & Vlam, recept voor Lavendellimonade, flesje, glazen portje om je eigen licht vast te houden, vier kaarsen.