Verwondertijd: een oase van rust in je brievenbus! (6 maanden)

 150,00

Een magisch mooi leven vol bezinning, reflectie en betekenisvolle momenten om nooit te vergeten!

Iedere maand een oase van rust en bezinning in je brievenbus? Meld je dan aan voor Verwondertijd en ontvang 6 Maanden lang een prachtig pakketje vol verwondering. Voor een moment van rust reflectie en verbinding passend bij de tijd van het jaar. Kant en klaar geleverd in jouw brievenbus.

Een ritueel zorgt ervoor dat je:

 • met aandacht stilstaat bij belangrijke betekenisvolle momenten. Zodat je ze nooit zult vergeten en er met plezier op terug kunt kijken
 • prachtige keuzes kunt maken in lijn met wat je wilt ervaren in het leven
 • meer diepgang kunt toevoegen aan het leven dat je nu hebt
 • je veerkrachtig en sterk voelt in tijden van veranderingen

In onze mooi vormgegeven brievenbuspakketjes zit alles wat je nodig hebt. Of het voor jou alleen is of om samen te doen met anderen.

Ons ritueelabonnement herinnert je keer op keer aan de schoonheid en de waarde van samenzijn, je leven delen en samen betekenisvolle herinneringen creëren. Middenin je leven, niet erbuiten.

Met Verwondertijd realiseer je je weer de kostbaarheid van je tijd en je leven en maak je van iedere minuut een betekenisvol moment.

Meld je aan voor het ritueelabonnement en ontvang iedere maand een moment van rust, reflectie, bezinning en voeding in je brievenbus bestaande uit:

 • Een brievenbuspakket met alles wat je nodig hebt
 • Praktische en inspirerende uitleg en toelichting over het ritueel zodat je het gemakkelijk uitvoert
 • Een online gathering bij een virtueel kampvuur om ervaringen uit te wisselen met anderen
Category:

5 Redenen waarom het ritueelabonnement Verwondertijd een kadootje is voor je ziel:

 1. Minivakantie voor je geest: Verwondertijd is als die luie zondag waarop je eindelijk kunt uitslapen. Het geeft je de kans om je gedachten even te laten afdwalen en weer op te laden.
 2. Duik in je eigen wereld: Zie het als jouw persoonlijke avontuur. Een moment in de maand waarop je mag dromen, fantaseren en kunt luisteren naar dat kleine stemmetje in je hoofd dat normaal wordt overstemd door de drukte van alledag. Verwondertijd biedt je de kans om je eigen innerlijke schatten te ontdekken ín de chaos van alles wat er om je heen gebeurt.
 3. Boost je creatieve spieren: Verwondertijd zet je aan tot verrassende activiteiten. De opzet van de rituelen helpt je om je creatieve kant te omarmen en even buiten de lijntjes te kleuren.
 4. Samen is beter: Terwijl je geniet van je eigen rituelen, weet je dat er anderen zijn die hetzelfde doen. Het is als een geheime club van soul-searchers, en jij hoort daarbij!
 5. Een flinke dosis positiviteit (en een vleugje magie): Verwondertijd is als een zonnestraal op een bewolkte dag en strooit een vleugje magie over stress, onrust en gedoe. Het zorgt ervoor dat je je helemaal goed en veerkrachtig voelt, wat er ook gebeurt.

Je ziet het: het ritueelabonnement Verwondertijd is niet zomaar een pakket; het is een beleving, een reis. Het herinnert ons eraan dat het – in de wirwar van het dagelijks leven – essentieel is om tijd te maken voor onszelf, onze gedachten en elkaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Verwondertijd: een oase van rust in je brievenbus! (6 maanden)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *